Un servei complet

Abrisud, líder europeu en la fabricació de cobertes de piscina, ofereix un servei complet als seus clients, que va des de l'assessorament tècnic en els mesuraments, passant per el lliurament i el muntatge de la coberta per part dels nostres instal·ladors, fins a la garantia i el manteniment de la mateixa, sense cap intermediari o personal subcontractat.
 

Líder a Europa

Creada el 1996, aquesta empresa francesa ha aconseguit fer de la coberta de piscina un producte tècnic a l'abast de tots. Des de llavors, la petita companyia ha anat creixent i avui dia compta ja amb una plantilla de 300 empleats. Abrisud fabrica a França i instal·la més de 5.000 cobertes a l'any.
Actualment, Abrisud segueix el seu desenvolupament més enllà de les fronteres franceses i ja és present a 11 països europeus.
 

El lliurament

Les nostres cobertes són lliurades i muntades en el domicili dels nostres clients. Cada setmana, 35 camions-tallers parteixen de les nostres 7 fàbriques, repartides entre França i Espanya, rumb a les llars dels nostres clients. Lliurem i instal·lem més de 5.000 cobertes de piscina a l'any.
 

La instal·lació

Les cobertes les munten els nostres instal·ladors a casa dels clients. Aquests equips humans es preparen a la nostra escola de formació interna per a la instal·lació i el muntatge de les nostres cobertes de piscina. Els nostres 70 instal·ladors munten més de 5.000 cobertes de piscina a l'any.
 

 Servei post-venda

A més de la fabricació, lliurament i muntatge de la coberta, el nostre Servei Postvenda Abrisud li garanteix la nostra ajuda després de la instal·lació, si ho necessita! Un equip especialitzat en post-venda estarà a la seva disposició, a la nostra seu i sobre el terreny. Els nostres especialistes l'atendran per telèfon i respondran ràpidament a la seva sol·licitud. El nostre Departament Post-venda d'acordarà la visita d'un tècnic al seu domicili o li farà arribar les peces de recanvi segons el cas. Des d'una simple demostració, en cas de dificultat en la manipulació de la coberta, fins a la reparació dels desperfectes produïts després d'un sinistre, els nostres tècnics li asseguraran un servei de qualitat i proximitat. Aquestes relacions privilegiades ens permeten millorar constantment la qualitat dels nostres productes.

 
El 95% dels nostres clients reconeixen sentir-se satisfets d'haver triat Abrisud.
El 94% recomanaran Abrisud al seu entorn *.
 
*Enquesta realitzada per l'escola de negocis ESC de Tolosa sobre un total de 500 clients (febrer 2006).