Totes les cobertes de piscina Abrisud compleixen la normativa vigent en matèria de seguretat a les piscines

Un centre d'estudis a la seva disposició

Cada coberta es fabrica a mida, segons les característiques de cada piscina. En el cas de les cobertes altes residencials, s'envia al client el pressupost d'un projecte concret, que inclou plànols detallats que projecten en dues dimensions la piscina i el seu entorn. Es representa i es mesura l'espai de circulació que queda al voltant del vas de la mateixa, sota la coberta de piscina.
 

Proves sistemàtiques per a les cobertes de piscina altes residencials

El càlcul de les mesures de cada coberta dóna lloc a proves específiques de resistència a la neu i al vent. La pressió exercida per la massa de neu acumulada sobre el sostre o per les ratxes de vent es calcula per ordinador mitjançant un software especialitzat.
Els components de l'estructura de la coberta (perfils i esquadres d'unió internes) varien segons les dimensions de la coberta de piscina, per tal de garantir, en tots els casos, una resistència a les inclemències del temps superior a l'establerta per llei.

Materials provats i fiables

  • Materials de farciment (pals, parets i sostre): Policarbonat compacte de 1,5 mm a 4 mm tractat anti UV doble cara. Policarbonat alveolar de 8 a 16 mm tractat anti UV doble cara. Acabat de granit disponible per al polimetacrilat compacte de 4 mm.
  • Opció de vidre disponible (vidre laminat de 6 mm).
  • Estructura d'alumini: termolacat segons normes Qualicoat i Quali Marina.
  • Cargols: inox.
  • Rodes: niló
  • Esquadres d'unió internes: alumini tractat tèrmicament (duplica la resistència mecànica).
important
Per obtenir els resultats de les proves realitzades, la coberta ha de romandre tancada durant els períodes en què no s'estigui utilitzant.
 
 

Consulteu tota la gamma de cobertes de piscina Abrisud:
 

 

LLEGIR