Sobre nosaltres

Més de 80.000 piscines equipades per Abrisud a Europa

  • 9 Centres, 6 d'ells a França
  • 16 agències a Europa
  • 300 persones
     
En els últims 20 anys el Grup Abrisud s'ha convertit l'empresa líder del sector a Europa. Abrisud ha reforçat la seva gamma de producte i actualment té el catàleg més complet del mercat a través de les seves diferents marques: Abrisud, Swim All Seasons i Sun Abris).

Abrisud concep, fabrica, lliura i instal·la unes 5.000 cobertes per any, i garanteix una prestació a mida i sense subcontractacions. Tant a la nostra seu, les nostres fàbriques o les nostres agències comercials, l'esperit de la totalitat dels nostres 300 empleats és el de mantenir una qualitat constant. La seva capacitat d'innovació per millorar els nostres productes cada dia es constata en un saber fer únic: 120 patents *, 40 noves invencions i nombrosos premis per part de jurats professionals.

Abrisud disposa de la gamma més completa per protegir i mantenir segura la seva piscina: cobertes de piscina planes, baixes, altes, en alumini o en fusta i, a més cobertes de lames exteriors o submergides, i un cobertor automàtic únic, que sempre roman tensat, desenvolupat per Coverseal en exclusiva per a Abrisud.
 
La gamma més completa del mercat, que avui dia s'exporta a 11 països europeus.
¹ Les patents estan registrades a França i en procés de registre segons el Tractat de Cooperació en Matèria de Patents (PCT) a Europa
 
 

ALGUNES DATES IMPORTANTS PER A ABRISUD:

2013

Easy Vis destacat pel "Observeur du Design"
 

2012

Guardó de "L'Observeur du Design" per la Coberta Platja.
 

2011

Guanyador del Design Observer 2011.
 

2010

Guardonada amb el premi a la millor estratègia empresarial, categoria "estratègia regional", concedit el 30 de març en l'IAE (Institut d'Administració d'Empreses) de Pau Bayonne.
 

2009

Golden Wave: Empresa distingida a Alemanya pels seus esforços d'innovació tècnica i la qualitat demostrada en tota la gamma. Trofeu de la Piscina: Trofeu de Plata concedit per la Federació de Professionals de la Piscina, categoria Integració en el paisatge.

2008

Trofeu de la Piscina:
Trofeu d'Or concedit per la Federació de Professionals de la Piscina, categoria Innovació per les Fixacions Ràpides, sistema universal de seguretat.
Premi especial del Jurat, trofeu Seguretat i Integració en el paisatge per la coberta Extraplana Motoritzada.
 

2007

Trofeu de Plata al Saló de la Piscina i l'Spa de París

2005

Premi de la Gazelle
Empresa distingida per ser una de les 2.000 empreses amb el major creixement registrat el 2003 i 2004. Premi Veuve Cliquot.
 

2004

Premi de l'Entrepreneur
Gran Premi dels líders francesos del rendiment i la professionalitat.
 

2003

Premi de la Industrie du Sud-Ouest
Concedit per Usine Nouvelle sota el títol de "Champions cachés de la performance" (campions ocults de la professionalitat).
 

2002

Trofeu INPI (Institut Nacional de la Propietat Intel·lectual de França) de la Innovació
Label Observeur du Design pour l'Abri Plage.