LA COBERTA DE PISCINA TELESCÒPICA DE NOVA GENERACIÓ

LA COBERTA DE PISCINA TELESCÒPICA DE NOVA GENERACIÓ
Un disseny inèdit i un concentrat de tecnologia: ni més ni menys de 7 patents componen aquesta coberta de piscina telescòpica de nova generació.
 
La seva motorització solar invisible està integrada dins dels perfils d'alumini.
 
ntel·ligent, aquesta coberta desbloqueja automàticament el seu sistema de ventilació, en superar la temperatura predefinida gràcies als seus sensors tèrmics.

La coberta telescòpica "biomòrfica" ABRISUD presenta funcionalitat essencials com:
 
 
 
  • La telescopia inversa: Per cobrir la piscina, els elements avancen del mòdul més gran al mòdul més petit. Els elements arriben més ràpid a la seva posició final, i constitueixen en si mateixos el punt de referència i de guiatge dels següents.
  • Motorització solar i invisible (integrada en l'estructura de la coberta, dins dels perfils d'alumini)
  • Ventilació automàtica: Els sensors tèrmics estan integrats en l'estructura per controlar i refrescar la temperatura de l'aigua i de l'aire. Quan la temperatura sota la coberta excedeix cert punt (seleccionat per l'usuari a través d'un comandament a distància), la trampeta s'obre automàticament per a crear un corrent d'aire.
  • Frontal elevable: Gràcies a un sistema de braços pneumàtics, el frontal s'eleva fàcilment per a un accés ràpid a la piscina quan la coberta està tancada 
  • Platines de fixació integrades i automàtiques, amb desbloqueig magnètic.
     
    I com sempre, sense cap rail a terra: un cop oberta la coberta, la platja queda completament lliure.