ETIQUETA "OBSERVEUR DU DESING" PER A L'EASY VIS D'ABRISUD

ETIQUETA "OBSERVEUR DU DESING" PER A L'EASY VIS D'ABRISUD

Des de 2003 la llei exigeix ​​que les cobertes de piscina romanguin tancades quan no s'estiguin utilitzant.

Una bona iniciativa pel que fa a la seguretat al voltant de la piscina, però que obliga a enroscar i desenroscar les moletes de fixació de la coberta. Una tasca que pot tornar-se pesada ràpidament ja que obliga a ajupir-se per a cadascuna de les moletes i repetir un moviment de rotació dels poms.
 
Per aquest motiu Abrisud i l'equip de dissenyadors Outsign han concebut una perxa ergonòmica que facilita aquesta acció, l'Easy Vis.
 
Una nova creació que no li ha passat desapercebuda al jurat del Observeur du Design, compost principalment per dissenyadors, empreses, l'Institut Nacional de la Propietat Industrial (INPI) de França i la OSEO, que ha etiquetat l'Easy Vis basant-se en els criteris de :
  • Disseny: una estètica simple i ergonòmica ... L'Easy Vis és fàcil de manejar, té un mànec ampli per accionar les funcions d'enroscar i desenroscar.
  • Comoditat per a l'usuari: les cobertes de piscina tenen una mitjana de 24 moletes de fixació que cal enroscar i desenroscar per assegurar que la coberta s'obri o es tanqui bé.
El cargolador s'encarrega d'aquesta tasca mitjançant dues funcions:
  • un polsador per accionar el cargolat
  • una funció anterior / posterior per cargolar o descargolar.

Aquesta eina estalvia temps i permet cargolar / descargolar a l'instant i sense cansar-se. Mòbil i sense cables, l'Easy Vis té una bateria recarregable a la red.

Per tant, els esforços de Abrisud en la recerca permanent d'eines que facilitin el dia a dia als propietaris de piscines es veuen recompensats un cop més.
 
EAquest és el tercer any consecutiu que un producte de Abrisud rep una etiqueta. En l'edició de 2012 es va premiar la coberta Platja i la coberta Tech'Style, única coberta feta de material tèxtil, que va rebre l'aplaudiment del jurat en 2011.
 
El Observeur du design exposa els millors dissenys internacionals a la Ciutat de les Ciències i la Indústria de París fins al 23 de març de 2013