El Pack Garantia i Manteniment de Abrisud, simplifiquis la vida ... i la seva coberta!

Atenció telefònica gratuïta *

Atenció telefònica específica per als clients del Pack Garantia i Manteniment. Accés il·limitat als nostres operadors del Servei Postvenda, de dilluns a dijous de 09h a 14h i de 15h a 17h. Divendres de 09h a 13h.
L'equip Abrisud al seu servei.
En contacte directe amb els nostres tallers de fabricació, els nostres operadors l'ajudaran a resoldre qualsevol problema que pogués sorgir amb la seva coberta.
 
Resposta ràpida a les seves preguntes:
  • Document no contractual. Per a tot compromís contractual, trameteu a les condicions generals de venda i contracte Abrisud signades per les parts.
  • Consells sobre la utilització de la seva coberta i el seu manteniment habitual.
  • Prediagnòstic, avaluació dels treballs: un assessor organitza l'arribada dels equips del Servei Postvenda.
  • Després de cada intervenció: reparació i visita anual.
  • Exclosos els costos en telecomunicacions
     

Extensió de la durada de la garantia de la seva coberta de piscina

A més de la garantia de base d'1 any, Abrisud es compromet a prolongar aquesta garantia 2 anys més. Així, durant 3 anys vostè tindrà garantit el seguiment exhaustiu del funcionament de la seva coberta contra vicis provocats per defectes de matèria, fabricació o concepció. Abrisud es compromet a procedir gratuïtament a la reparació de la coberta durant 3 anys: totes les despeses (peces, mà d'obra i desplaçament) són a càrrec de Abrisud.
 
 

Manteniment anual de la seva coberta de piscina

Cada any, durant 5 anys, Abrisud es traslladarà al seu domicili gratuïtament per a una visita de control. Aquesta visita servirà per assegurar-nos que està utilitzant correctament la seva coberta, i evitar-nos així qualsevol ensurt just quan els primers raigs de sol primaverals comencin a despuntar, que és quan comencen les ganes de refrescar-vos.
 
Aquesta visita anual consisteix en un minuciós examen de la coberta, per garantir-li una utilització totalment segura.