Colecció Essencials

Coberta de piscina motoritzada

L'opinió de l'expert

L'única coberta de piscina motoritzada ón els mòduls tenen la mateixa longitut: Un disseny únic patentat de Abrisud! Aquesta coberta ofereix així poca acumulació a terra per poder deixar els espais lliures al màxim. La seva banda de rodament extrafina permet instal·lar-la en totes les configuracions, fins i tot les més reduïdes.

La visió del dissenyador

Options

Comandament a distància

Ve de sèrie amb la coberta plana motoritzada, i és opcional per a la coberta baixa motoritzada.

frontal desmuntable

Ofereix la possibilitat d'accedir directament a la piscina sense haver de recollir els mòduls. Facilita també l'accés als elements tècnics de la piscina (skimmers, filtres).

Guia de condensació

Recupera i torna les gotes de condensació de la piscina abans que caiguin sobre els brocals de la mateixa. Aquest dispositiu limita les pèrdues degudes a l'evaporació i preserva els voltants del vas.

panell solar

Permet l'alimentació elèctrica del sistema motoritzat mitjançant la captació de l'energia solar.

vidre


Un revestiment exclusiu de Abrisud que aporta transparència i una millor difusió de la llum. Aquest revestiment fabricat en policarbonat només mesura 1,5 mm de gruix i alhora resulta extremadament resistent. Es troba disponible per a les cobertes baixes clàssiques (amovibles), semicorrederas i motoritzades.

Els més

1
100% AUTOMÀTICA
2
COMANDAMENT A DISTÀNCIA
3
SENSE RAIL ANCORAT A TERRA

¿Li agrada aquest model?