Colecció Essencials

Coberta de piscina All in One

L'opinió de l'expert

c’est le seul abri piscine coulissant du marché pouvant être posé sur margelles, et donc s’adapter aux piscines sans terrasse bétonnée. Tout terrain, cet abri peut être installé même sans plage ou sans recul.

 

 

La visió del dissenyador

Options

braç pneumàtic

Aquest braç permet aixecar i tornar a baixar els mòduls amb només pressionar un botó. S'adapta a les cobertes clàssiques (amovibles) i corredisses en la seva versió alveolar.

frontal desmuntable

Ofereix la possibilitat d'accedir directament a la piscina sense haver de recollir els mòduls. Facilita també l'accés als elements tècnics de la piscina (skimmers, filtres).

Guia de condensació

Recupera i torna les gotes de condensació de la piscina abans que caiguin sobre els brocals de la mateixa. Aquest dispositiu limita les pèrdues degudes a l'evaporació i preserva els voltants del vas.

Parell de braços

Gràcies al seu sistema hidràulic, permet aixecar i tornar a baixar els mòduls amb la mateixa facilitat amb què vostè obre el maleter del cotxe. S'adapta a les cobertes clàssiques (amovibles) i corredisses en la seva versió alveolar.

Trapa d'accés

La trapa permet accedir al vas per una escala d'obra o una escala d'acer. Està equipada amb un forrellat que compleix amb la normativa de seguretat vigent. S'adapta a les cobertes clàssiques (amovibles) i corredisses en la seva versió alveolar.

vidre


Un revestiment exclusiu de Abrisud que aporta transparència i una millor difusió de la llum. Aquest revestiment fabricat en policarbonat només mesura 1,5 mm de gruix i alhora resulta extremadament resistent. Es troba disponible per a les cobertes baixes clàssiques (amovibles), semicorrederas i motoritzades.

Els més

1
CORREDISSA PER OBRIR COMPLETAMENT LA PISCINA
2
MÒDULS ELEVABLES I APILABLES
3
ACCÉS FRONTAL I TRAPA
4
FRONTAL MUNTAT SOBRE UNA ARTICULACIÓ DOBLE

¿Li agrada aquest model?