Cobertes de piscina angulars

Cobertes de piscina angulars

La colecció de cobertes de piscina altes angulars telescòpiques de Abrisud es la solució ideal per cubrir i descubrir ràpidament la seva piscina sense cap esforç.

un espai vital

La col·lecció de cobertes de piscina altes angulars telescòpiques de Abrisud és la solució ideal per cobrir i descobrir ràpidament la seva piscina sense cap esforç.

La coberta alta angular telescòpica permet que una sola persona pugui manipular fàcilment i sense esforç gràcies als seus discrets rails de direcció.

Abri haut angulaire indépendant Abrisud
Una estança més
La coberta alta és un recés de pau enmig del jardí. Uneix l'estètica d'una veranda amb la modularitat d'una coberta de piscina formant un espai de vida en si mateixa.
+
Abri haut angulaire adossé
La prolongació de la casa
La coberta adossada es connecta directament a la casa, en posició perpendicular. Aquesta configuració és ideal per a les piscines que estan molt a prop d'un edifici i per a...
+
Abri haut angulaire mural Abrisud
A l'estil porxo
La coberta de suport mural va directament connectada a la casa, en posició paral·lela. Aquesta configuració és ideal per a les piscines situades molt a prop d'un edifici.
+

El milor dels productes Abrisud

Independència i modularitat

Independència i modularitat per anar més enllà d'una coberta de piscina. Volum interior, estructura modulable d'alta resistència, acabat estètic en rotonda per aprofitar encara més de la piscina i del jardí durant tot l'any.

Accés directe a la piscina

Perllongament natural de la casa i accés directe a la piscina. Valor afegit a casa, mobilitat sense interrupció dels mòduls, garantia de 10 anys per una coberta de piscina amb un autèntic esperit de veranda.

 

Una gama de cobertes de piscina per a cada necesitat.

Solucions completes a mida per a cobrir, escalfar, protegir i mantindre segura la seva piscina al llarg de tot l'any