Abrisud a PISCINA & WELLNESS 2015

Abrisud a PISCINA & WELLNESS 2015

El saló Piscina & Wellness, la cita més important del sector, es celebra a Barcelona del 17 al 20 d'octubre. Espanya és el segon país d'Europa i el quart del món amb més piscines d'ús privat, concretament 1,16 milions.

Si vol conèixer les últimes tendències i novetats en piscina residencial i equipaments per a la piscina, guanyarà MOLT temps acudint a Piscina & Wellness. Prop de 300 expositors, 12.800 metres quadrats d'exposició, ¿se'l perdrà?

Abrisud, líder europeu en el sector de les Cobertes de Piscina, presentarà les seves innovadores propostes que els convidem a descobrir, en viu i en directe, al nostre stand. Durant els dies del certamen, podrà beneficiar-se del preu directe de fàbrica en tots els models de cobertes, a més de còmodes opcions de finançament.

No oblidi portar les mesures de la seva piscina, juntament amb alguna fotografia per a la realització del pressupost.

Per evitar-li les esperes, hem habilitat el nombre 689.460.640. Tan sols han de trucar al aquest número quan arribin al hall d'entrada al saló: una persona els facilitarà l'accés gratuït i els acompanyarà fins l'estand de Abrisud.

 

Más info: http://www.salonpiscina.com/ficha-tecnica