¡Abrisud celebra els seus 20 anys!

¡Abrisud celebra els seus 20 anys!

Des de 1996, Abrisud cobreix les piscines per facilitar la vida dels propietaris de piscina oferint-los un aigua més calenta, més neta amb el mímim manteniment i també la garantia d'una piscina segura fora del període d'ús.

Després de l'èxit de les cobertes baixes semicorredisses o motoritzada que segueixen sense igual diversos anys després (exclusivitats patentades), la invenció d'una coberta de nova generació, totalment plana, imitada després moltes vegades, i tota una gamma de cobertes altes residencials, Abrisud s'ha convertit en la referència innegable en matèria de cobertes de piscina!

Finalment, amb una àmplia gamma de cobertes de lames i un cobertor automàtic únic i sense igual al mercat, Abrisud s'adapta exactament a totes les necessitats i demandes de la coberta de la piscina.

Recolzis en l'experiència de Abrisud: Després de 20 anys, més de 80.000 piscines estan equipades amb una solució Abrisud a Europa. Amb 40 patents i 120 invencions en el si de la seva gamma, triï la fiabilitat per a la seva piscina amb Abrisud.