5 garanties indispensables

Garanties Abrisud: normes i seguretat de les cobertes de piscina

Seguretat òptima

Totes les nostres cobertes de piscina conformen un dispositiu de seguretat homologat d'acord amb la normativa vigent en diversos països europeus. Amb una coberta Abrisud no necessitarà cap altre sistema de seguretat addicional. No obstant això, no oblidi mai que no hi ha millor seguretat que la pròpia precaució dels adults en les piscines.
 

Resistència a les inclemències del temps

Tota la nostra gamma de cobertes compleix amb la normativa vigent. Per això, s'han dut a terme amb èxit proves específiques per avaluar la resistència de les nostres cobertes davant de vents a ratxes i neu.
Les nostres cobertes s'han sotmès a ratxes de vent de fins a 100 km / h des de diferents orientacions i durant 2 dies. I poden aguantar fins a 45 kg / m2 de neu. Per obtenir els resultats de les proves realitzades, la coberta ha de romandre tancada durant els períodes en què no s'estigui utilitzant.
 

fabricació europea

Abrisud concep, fabrica, lliura i instal·la unes 5.000 cobertes per any, i garanteix una prestació a mida i sense subcontractacions. Tant a la nostra seu, les nostres fàbriques o les nostres agències comercials, l'esperit de la totalitat dels nostres 300 empleats és el de mantenir una qualitat constant. La seva capacitat d'innovació per millorar els nostres productes cada dia es constata en un saber fer únic: 120 patents *, 40 noves invencions i nombrosos premis per part de jurats professionals. Actualment, Abrisud segueix el seu desenvolupament més enllà de les fronteres franceses i ja és present a 11 països europeus.

 

Control íntegre de la cadena de producció

En els grans tallers dels nostres 5 centres de producció, els diferents mòduls que componen cada coberta es dissenyen, es fabriquen, es tallen i es perforen. Tot i la mecanització dels processos tècnics i industrials, la competència humana segueix present en la fabricació. La precisió, tant visual com el saber fer dels nostres tècnics, ocupa un lloc preeminent.
 

la instal·lació

Les nostres cobertes són lliurades i muntades en el domicili dels nostres clients per part dels nostres tècnics instal·ladors. Aquests equips humans es preparen a la nostra escola de formació interna per a la instal·lació i el muntatge de les nostres cobertes de piscina. Cada setmana, 35 camions-tallers parteixen de les nostres fàbriques rumb a les llars dels nostres clients, en qualsevol lloc d'Europa.
 
  • El 95% dels nostres clients reconeixen sentir-se satisfets d'haver triat Abrisud.